İSTANBUL / ESENYURT - Mustafa Yeşil Ortaokulu

Ekm

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Cumhuriyetsiz bir toplum, yarınsız bir gündür. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramından görüntüler.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinden Uras GÜNGÖR 28.30 Temmuz 2023 tarihinde yapılmış olan Uluslararası Marmara Cup Karete Turnuvasinda 1. olarak 1. lik kupasını almaya hak kazanmıştır. Ayrıca öğrencimiz Uluslararası Çanakkale Karete Şampiyonası 3.lük kupasını da kazanmıştır. Öğrencimizi bu üstün başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Bursluluk sınavında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Spor ve fiziki etkinlikler dersimizden kareler

@esenyurtmem

@TayfunOzyolcu

@Dervishane34

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz belgeselini okulumuzdaki kurslarda eğitim gören öğrencilerimizle birlikte izledik.